جهان هزاره سوم، جهانی است که با تغییرات سریع در زمینه های مختلف علمی- فرهنگی روبه رو است. آموزش های فناورانه،جهان هزاره سوم، جهانی است که با تغییرات سریع در زمینه های مختلف علمی- فرهنگی روبه رو است. آموزش های فناورانه،تحقیقاتی و نوآورانه نقش مهمی در انسجام اجتماعی، رشد اقتصادی و رقابت های جهانی ایفا میکند. تغییر نیازها، مهارت ها وشایستگی های حرفه ای مورد نیاز از سوی جامعه، سازما نها را ملزم میکند تا به گونه ای جدید پاسخگوی این نیازها باشند دراین رابطه اتفاقهایی از جمله کووید 19 تحولات جهان را دو چندان کرده بطوریکه مفاهیمی چون مدیریت منابع انسانی سبز،توسعه منابع انسانی دیجیتال و ... مطرح میگردد. از این رهگذر دانش بروز و بهره مندی از مهارت های نرم افزاری و امکانات سخت افزاری نوین کمک شایانی درعصر دیجیتال می نماید.در این راستا آموزش پژوهشگاه صنعت نفت تلاش برآن دارد تا همگام با این تغییرات و روند تحولات جدید، گام بردارد بگونه ای که با بهره مندی از اساتید متبحر و بسترهای تکنولوژی تقویم آموزشی سال 1401 را تدوین نموده ودر آن سعی برآن داشته تا بعنوان مرکز آموزش های تخصصی و راهبردی علاوه بر پاسخگویی به نیازهای آموزشی صنعت نفت، گاز و پتروشیمی بتواند پیشگام در توسعه مهارتها و قابلیت های پروژه محور حرکت نماید. بدین منظور از اوايل پاييز سال 1400 ، مبادرت به گردآوري نيازهاي آموزشی با همكاري بخش هاي مختلف پژوهشگاه نمود. به موازات و همزمان با اين فعاليتها ضمن نظرخواهي و تعامل با ادارات آموزش چهار شركت اصلي، كوشش گرديد دوره هاي مورد نياز صنعت نفت در بخش هاي بالادستي، پايين دستي وانرژي و محيط زيست نيز شناسايي شده و براي هر يك برنامه خاصي تدوين گردد. بدين ترتيب برنامه هاي پيشبيني شده در تقويم پيش رو مبتني بر شناخت اصولي و بررسي هاي كارشناسي شده مي باشد. در نتيجه برنامه هاي آموزشي مندرج درتقويم با رويكرد نگاه كاربردي و كارگاهي در سطوح مختلف مدنظر قرار گرفته است. در پايان اضافه مي نمايد آگاهي از نقطه نظرات كارشناسانه كليه همكاران در وزارت نفت به يقين ما را در جهت ارتقاء سطح دانش تخصصي و تعالي نيروي انساني،كمك خواهد نمود.
پژوهشگاه صنعت نفت، به عنوان اولين مركز تحقيقاتي وزارت نفت با توليد فناوريهاي نوين و كاربرد آنها در صنعت در اجراي برنامههاي كلان توسعه ملي رسالت خويش را به انجام رسانده و يكي از سازمانهاي پيشرو در توليد فناوري در وزارت نفت است. پژوهشگاه، با جذب نيروي متخصص، گامهايي موثر را در راه توسعه علم و فعاليتهاي علمي - تحقيقاتي برداشته و با قابليتهاي سازماني و امكانات ويژه، طرحها و پروژههاي متنوع بنيادي، توسعهاي و كاربردي را اجرا و به صنايع نفت، گاز و پتروشيمي و ديگر صنايع كشور ارايه كرده و در سالهاي اخير، با بيشترين ثبت داخلي و بينالمللي اختراعات، به بومي كردن فناوري پرداخته است.
احداث واحدهاي صنعتي با استفاده از فناوريهاي تحت ليسانس پژوهشگاه در صنايع نفت و گاز و دستآوردهايي در زمينههاي گوناگون، از جمله فناوريهاي نو و تجاري كردن، گوشههايي از توان رو به رشد اين مركز تحقيقاتي هستند. مهمترين محورهاي تحقيقاتي پژوهشگاه عبارتند از:
- اكتشاف، توليد و ازدياد برداشت براي توسعه ميادين نفت و گاز كشور؛
- افزايش مقياس دستاوردهاي پژوهشي و ساخت واحدهاي صنعتي؛
- توسعه روشهاي تصفيه، انتقال و تبديل گاز طبيعي به محصولات با ارزش؛
- بهينهكردن، انتقال و توسعه دانش فني ساخت كاتاليستهاي لازم براي صنايع؛
- توسعه فناوريهاي نوين براي رفع معضلات زيستمحيطي و حفاظت از خوردگي؛
- بهينهكردن مصرف انرژي، بهبود كيفيت و استفاده از سوختهاي تميز؛
بسمه تعالي
امروزه فناور یهای دیجیتال و هوش مصنوعی دنیای کار را متحول کرده و نیروی کارآموخته باید مهارت های جدیدی را بیاموزد و یاد بگیرد که بطورمستمر با ظهور مشاغل جدید سازگار شود. همچنین بحرا نهایی همچون پاندمی کووید 19 این تحول راتسریع کرده است و سازما نهای کوچک و بزرگ دنیارا با چالش منابع انسانی روبرو کرده است بطوریکه مدیریت منابع انسانی در سال 2022 تغییر یافته و مفاهیم متفاوتی از جمله کار هیبرید، جهان سه بعدی (متاورس) و منابع انسانی دیجیتال مطرح میگردد و یادگیری بعنوان ابزار قدرت نقش بسزایی ایفا میکند. در این زمینه پژوهشگاه صنعت نفت با توجه به رسالت ومأموريتي كه بر عهده دارد، ميكوشد تا بيش از پيش از يك سو در راستاي راهبردهاي كلان وزارت نفت و از سوي ديگر بانگاهي جهاني و تحول پیش روی در جهت ارتقاء و تثبيت جايگاه واقعي خود، در مسير پيشرفت قرار گيرد. لذا ايجاد فضا وجريان نوین توسعه استعدادها و توانمندیها از مهمترين ابزارها جهت دستيابي به اهداف مدنظر مي باشد. در اين راستا واحدآموزش و تجهيز نيروي انساني پژوهشگاه صنعت نفت، ضمن بهره گيري از توان و دانش تخصصي مدرسين ايراني و بين المللي،و بهره مندی از زیرساخت های سخت افزاری و نرم افزاری بروز همگام با عصر دیجیتال سعي دارد تا ضمن برآوردن نيازهاي توسعه ای كارشناسان و كاركنان پژوهشگاه، پاسخگوي نيازهاي آموزشي و توسعه ای ساير واحدهاي صنعت نفت در سطح شركت هاي اصلي و تابعه در زمينه هاي بالادستي، پائين دستي و انرژي و محيط زيست نيز باشد. تقويم آموزشي پيش رو بارويكرد نیل به اهداف فوق در جهت تمركز بر دوره هاي تخصصي ويژه و راهبردي صنعت نفت، تدوين گرديده است. با اميد بهره برداري هرچه بيشتر كليه سازما نهاي تابعه صنعت نفت جهت دستيابي به تعالي منابع انساني.
جعفر توفیقی
نحوه شركت در دورههاي آموزشي پژوهشگاه صنعت نفت:
علاقمندان ميتوانند با يكي از روشهاي زير در دورههاي آموزشي شركت نمايند:
الف: تكميل فرم ثبتنام و پرداخت هزينه دوره و ارسال آن به دورنگار 44739512-021 و 44739513-021
ب: ارسال نامه درخواست شركت در دوره مورد نظر به واحد آموزش و تجهيز نيروي انساني پژوهشگاه صنعت نفت. (مخصوص سازمانها و شركتها)
هزينه ثبتنام به حساب شماره 2174569001001 (سيبا) نزد بانك ملي ايران، شعبه كارخانه ارج، كد 172 يا شماره شبا
(560170000002174569001001 IR ) به نام امورمالي پژوهشگاه صنعت نفت واريز و مشخصات پرداختي به شماره دورنگار واحد آموزش ارسال گردد.
· توضيح 1: هزينه ثبتنام همكاران تابعه وزارت نفت با هماهنگي از حساب فيمابين برداشت خواهد شد:
به همين منظور در پورتال آموزش نوع حساب فيمابين مشخص شود.
· توضيح 2: به اعضاي هيئت علمي دانشگاهها و دانشجويان تا 50% تخفيف اعطا ميشود.
براي مشاهده جزييات دورهها ميتوانيد به وبسايت پژوهشگاه به نشاني www.ripi.ir لينك واحد آموزش مراجعه نماييد.
همچنين جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره تلفن 44739787-021 و 48253084-021 تماس حاصل فرماييد.
نحوه شرکت در دوره های آموزشی
1401تقویم آموزشی بهار 1401تقویم آموزشی تابستان 1401تقویم آموزشی پاییز 1401تقویم آموزشی زمستان